dinsdag 2 augustus 2011

VIDEO EVENT

De events uitgelegd
Er is nog weinig kruisbestuiving tussen onze broadcast-media en de rest van onze aanbiedingen op het gebied van media. Image Productions wil deze afdelingen inspireren, om met elkaar in contact te komen en elkaar helpen  te groeien.

Deze site is gekoppeld aan de LinkedIn-groep van Image Productions  Media en schrijf je in.

IP Media staat vol met visies en observaties, gebundeld in deze en andere blogs. Daarbinnen worden grote en kleinere events georganiseerd rond thema’s zoals - wie zijn onze contacten van social media - waarom ons sponsoren - innovatie in de media en journalistiek - mobiele media iets voor iedereen.
 

De meeste events worden verzorgt en opgenomen door onze redactie om het in een latere programering terug te laten komen. meestal wordt het geheel geopend met een gesprek met de verantwoordelijken zoals een directeur of coordinator.

Als bij ons gasten komen zorgen wij er altijd voor dat ze goed en rustig worden geinformeerd en eenmaal binnen krijgen ze een drankje van de huis aangeboden.

De algemeen directeur of manager bedankt de gasten voor hun komst en vertelt nog wat over de aanleiding tot het evenement en vraagt dan hun aandacht voor de video samenstelling voor de komende evenementen.

Het  begint met zwart beeld, een knal klinkt, het logo komt in beeld, snelle muziek klinkt hard uit de speakers, beelden flitsen voorbij. Het feest is begonnen!

Uiteraard gaat een dergelijke event vaak gepaard met spetterende lasershow, dansers, danseressen en enkele grafische hoogstandjes.

IMAGE Media PRODUCTIONS heeft vele evenementen mogen openen met hun event video’s, waarbij zij vaak met thema’s hebben gewerkt, naadloos passend bij het onderwerp van de opdrachtgevers op het evenement.

Met onze ervaring en kennis op het gebied van video en vele succesvolle samenwerkingsverbanden met evenementenorganisatie  komt een opdracht aan IMAGE Media PRODUCTIONS altijd op de juiste manier aan bij uw doelgroep! 

flash content

Inclusief:

  • 3 min. impressie van het evenement
  • max. 3 uur filmen op locatie
  • Rechtenvrije muziek

Extra opties:

  • Voice-over
  • Extra opnametijd

Evenementen video

In deze video worden de hoofdzaken van het evenement nogmaals op een rijtje gezet. Daardoor kunnen klanten en andere geinteresserden die verhinderd waren, toch een goede impressie krijgen van de activiteiten tijdens het evenement. Tenslotte kunt u een evenement ook evalueren door gebruik te maken van video.
Wilt u een evenementen video voor uw organisatie? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten